המטבח הקפריסאי משלב בין מגוון מטבחים מאגן הים התיכון. ארוחה נפתחת לרוב במזדס (מתאבנים) הכוללים סלט מלפפונים ביוגורט, עלי גפן ממולאים באורז, פלפלים קלויים ועוד; המנות העיקריות מתבססות לרוב על בשרים ודגים צלויים על הגריל או אפויים בתנור. הגבינה המקומית המוכרת ביותר היא חלומי, גבינת צאן המוגשת בצורות הגשה שונות, בעיקר מטוגנת בשמן זית. לקינוח כדאי לטעום מעדן מקומי הנקרא סג'וקו מעין סוכרייה עשויה מאגוזים או משקדים שנטבלו בסירופ ענבים. במסעדות ובמועדונים שונים ברחבי האי מתקיימות הופעות של מוזיקה יוונית מסורתית. לפניכם מבחר מסעדות מומלצות וכמה הצעות לבילויים ליליים
Ficardo
מסעדת פיקרדו בעיר התחתית מגישה אוכל קפריסאי-יווני טוב בלוויית יינות מהיקב המשפחתי. מנות מסורתיות כמו מוסקה ודגים על האש ובתנור. אוהבי הבשר ייהנו מסטייקים איכותיים, עשויים כהלכה.
כתובת: Poseidonos 50A
Gabor
מסעדה צרפתית שבה תוכלו ליהנות ממאכלים צרפתיים טיפוסיים כמו ברווז ברוטב תפוזים או עוף ממולא ויש גם סטייקים טובים. יינות צרפתיים מיובאים משלימים את הארוחה. יש תפריט קבוע במחיר סביר.
כתובת: Poseidonos 65