Loading

בחר תאריך יציאה

בירוק - טיסות ארקיע
בכחול - תאריכים להזמנה
היעדים הנבחרים:
כל היעדים:
בחר

חפש עכשיו

יציאה ב -
בחר יעד
בחר תאריך
גמיש בתאריך? הצג הצעות משתלמות בתאריכים קרובים

התייצבות לטיסה


התייצבות לטיסה פנים ארצית


מועדי התייצבות בשדה התעופה לפני מועד הטיסה:

בנתב"ג ובאילת- 1:30 שעות לפני מועד הטיסה.
בשדה דב ובחיפה- 1:15 שעות לפני מועד הטיסה.


- נוסע שאיחר את טיסתו יכול להירשם ברשימת ההמתנה לטיסה אחרת לאותו יעד באותו יום, על בסיס מקום פנוי.
- ההרשמה מתבצעת בדלפקי הבידוק בשדה התעופה. בהגיעכם לשדה עליכם להצטייד בתעודת זהות (כולל הספח) או בדרכון.
- אם הנכם זכאים להנחה מיוחדת, הביאו עמכם את התעודה או הכרטיס על פיהם ניתנה לכם ההנחה -
  כגון: תעודת תושב להוכחת מקום מגורים, תעודת זהות להוכחת גיל, תעודת חבר מועדון וכדומה.


תחנות ארקיע בארץ:

 שם התחנה

כתובת /הערות

נמל התעופה בן גוריון

   טיסות ארקיע הפנים ארציות יוצאות מטרמינל 1

שדה התעופה דב הוז

   תל - אביב רח' לוי אשכול תל - אביב (מול שכונת תכנית ל') 

שדה התעופה באילת 

   בכניסה לעיר, מול מרכז הקניות "שלום" 

שדה התעופה בחיפה

   רח' יוליוס סימון, ליד בית הספר הטכני של חיל אוויר


 

 

 

 

 

כרטיס אלקטרוני (Ticketless)
בשיטת הכרטוס האלקטרוני, המחליפה את הכרטוס הידני מונפק כרטיס אלקטרוני ישירות לתוך מערכת המחשב. כרטיס זה מונפק בעת ביצוע העיסקה, בין אם היא מבוצעת באמצעות הטלפון, במשרדי המכר של ארקיע, בהזמנת כרטיס דרך האינטרנט או בשדה התעופה. השיטה מופעלת בטיסות פנים ארציות בלבד. לצורך מימוש הטיסות אין צורך בכרטיסי טיסה ממשיים, אך נדרש להציג את מספר ההזמנה. בהגיעכם לשדה התעופה, עליכם להתייצב תחילה לבידוק ביטחוני, ורק אחר כך לגשת לדלפקי ארקיע לקבלת כרטיס העלייה למטוס
.

 


התייצבות לטיסה בינלאומית:


עליכם להתייצב בשדה התעופה שלוש שעות לפני מועד הטיסה. ההתייצבות לטיסות הסדירות ולטיסות השכר של ארקיע מתבצע בטרמינל 3. לנוחיותכם, קיימת בנתב"ג חנייה מסודרת בתשלום הנקראת "חניון לטווח ארוך". החניון ממוקם במרחק מה מהטרמינל (עקבו אחר השילוט בשטח נמל התעופה), וישנה הסעה מקשרת- מדי כ-20 דקות וללא תשלום- מטעם רשות שדות תעופה.

לפרטים נוספים ניתן לבקר באתר רשות שדות התעופה
 



מסמכי נסיעה:

טרם הגיעכם לבידוק, עליכם להצטייד במסמכים הבאים:
• כרטיסי טיסה.
• דרכון בר תוקף לשישה חודשים לפחות.
• אשרת כניסה מתאימה למדינת היעד (בהתאם לצורך) ומילוי אחר כל דרישות הנסיעה הממשלתיות בישראל ובמדינת היעד.

בנוסף, מומלץ לדאוג לקיום ביטוח מתאים מקיף ונרחב, לפי הצורך, לרבות ביטוח אישי ומטען.